Probike aloittaa All-Mountain Stylen suojatarrojen maahantuonnin

Probike on sopinut Espanjalaisen All-Mountain Style eli AMS yrityksen kanssa, heidän pyörän suojatarra ja muiden tuotteiden maahantuonnista yksinoikeudelle Suomessa.

AMS tuotteet ovat erittäin innovatiivisiä ja suunniteltu todellisten tarpeiden perusteella. Hunajakennomaiseen tarramateriaaliin perustuvat erilaisilla grafiikoilla varustetut tarrasarjat, mahdollistavat malliriippumattomasti pyörän suojaamisen naarmuilta, lialta ja kaapelikulumisilta. Sen lisäksi ne tuovat pyörääsi aivan uudenlaisen lookin tehden siitä yksilöllisen.

Mallisto koostuu viidestä eri mallisarjasta, joiden erona on se, miten paljon ne kattavat pyörän rungosta aina Basic sarjan perussetistä, Total sarjan kaiken kattavaan tarrastoon. 

Mallistosta löytyy lisäksi etuhaarukoiden erillinen tarrasarja sekä erittäin käteviä muita lisävarusteita kuten silikoni- ja tarranauhapohjaiset strapit, korkealaatuiset tupit, keulan kilpailunumerolaatat ja maailmalla paljon kehuttu, pienikokoinen ja kokoontaittuva seisontatuki, joka kulkee mukana repussa tai taskussa.

Tutustu AMS:n mallistoon sivuillamme. Muistathan samalla, että Probike tarjoaa koko loppuvuoden kaikista tuotteista 10% alennuksen kaikille asiakkaille. Tarjous on voimassa 31.12.2021 asti ja saat henkilökohtaisella alennuskoodillasi alennuksen kaikista tilauksistasi, tuotteesta, tilausmäärästä tai tilauskerroista riippumatta vuoden loppuun.

LIITY SIIS POSTITUSLISTALLE - SAAT MERKITTÄVIÄ ETUJA!

Kirjoittanut Jan Lindberg
Etsi samankaltaisia artikkeleja
All-Mountain StyleAMSProbikeSuojatarrat

Jätä kommentti

Lisää artikkeleja

Probike aloittaa ympäristöystävällisten WPL voitelu- ja pesuaineiden maahantuonnin Suomeen

Jokaiselle luonnossaliikkujalle ympäristön merkitys ja terveys on varmasti itsestäänselvä asia. Valitettavasti usein ympäristöystävällisyys ei tät...