Dynamix Oy 100% Suomalainen yritys, jonka toiminta alkoi jo 2009.

Aloitimme silloin järjestelmäkameroiden video-, valokuvaus- ja audio lisävarusteiden maahantuojana. Toimimme useamman vuoden tunnettujen Suomalaisten alan kauppiaiden kanssa, erikoistumalla nimenomaan DSRL kameroiden varusteisiin.

Vahva drone tausta

Jo vuodesta 2010 yrityksemme on ollut mukana tuomassa dronelaitteita Suomeen ja olemmekin aloittaneet ensimmäisenä virallisena DJI laitteiden maahantuojana jo vuonna 2010. Dronelaitteiden merkitys liiketoimintaan kasvoi merkittävästi 2010 - 2014 välisenä aikana, minkä takia keskityimme pääasiallisesti näiden laitteiden maahantuontiin, ratkaisumyyntiin ja palveluihin.

Loppuvuodesta 2019 yrityksemme drone liiketoiminta yhdistettiin uuteen perustettavaan yritykseen - Skydata Oy:n, jolloin Dynamix Oy luopui droneliiketoiminnasta. 

Tulemme tarjoamaan drone alueen pitkäaikaisella kokemuksella Mountain Bike ja Outdoor asiakkaillemme myös kuluttajamallin dronelaitteita ja tietysti erilaisia muita kuvausvälineitä, vakaajia, älypuhelinvarusteita ja audiopuolen ratkaisuja.

Nykytilanne

Yrityksemme on kuluneen kahden vuoden aikana kehittänyt uutta liiketoimintaa ja tulemme loppuvuodesta 2021 avaamaan lähinnä Mountain Bike pyöräilyn tarvikkeisiin keskittyvän uuden verkkokaupan. Verkkokauppa tulee tarjoamaan omaan maahantuontiin ja Suomalaisten luotettavien alan tukkureiden tuotteiden.

Haluamme tarjota asiakkaille aidosti lisäarvoja ja tulemme keskittymään voimakkaasti erilaisten tuote-esittelysisältöjen, vinkki- ja opastus- sekä vastaavien sisältöjen luomiseen, jotta sinulla asiakkaana olisi mahdollisimman paljon tietoa käytössäsi valintojesi tueksi.

Alussa tuotevalikoima on tarkoituksella rajoittunut, mutta laajennamme sitä jatkuvasti uusiin tuotealueisiin ja tulemme jatkossa myymään myös MTB pyöriä keskittyen sähköpyörävalikoimaan.

Espoossa 1.11.2021

 

PROBIKE

Niittyrinne 2b
02270 Espoo
FINLAND
Tel. +358 40 5585 853
info@probike.fi