Suomi Tyres Piikkisikarenkaista

Suomi Tyres Piikkisika mallisten renkaiden laatuongelmien takia Probike poistaa rengasmallin valikoimistaan ja seuraa tilannetta milloin tehdas saa laatuongelmat kuriin ja renkaat tasalaatuisiksi.
Lue lisää

Probike aloittaa Repente satuloiden maahantuonnin

Huippulaadukkaat mutta erinomaisella hintalaatusuhteella varustetut Repente satulat nyt Probiken maahantuonnissa yksinoikeudella Suomessa Repente on tunnettu laadukkaista, hiilikuidusta valmistetuista satuloistaan ja selkeästä, jokaiselle pyöräilualueella soveltuvasta mallistostaan, jossa yhdistyy kymmenien vuosien kokemus ja laadukkaat materiaalit. Repente valmistaa kaikki mallinsa huippulaadukkaasta T700 hiilikuidusta autoklaavi valmitusmenetelmällä, joka takaa parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden. Useissa malleissa on lisäksi vaihdettava satulan "kansiosa" jolloin voit vaihtaa satulaprofiilin toiseen irrottamatta kiinnitysosaa satulatolpasta. Tämä mahdollistaa satulan vaihtamisen ilman että hyväksi todettua satulan paikkaan ei tarvitse uudelleen hakea. Satulamallisto kattaa MTB, Road, Gravel ja Triathlon käyttöalueet. Repenten mallit nyt tilattavissa kaupastamme. Ensimmäinen erä saapuu Suomeen joulukuun toisella viikolla ja aivan...

Lue lisää

Probike aloittaa ympäristöystävällisten WPL voitelu- ja pesuaineiden maahantuonnin Suomeen

Jokaiselle luonnossaliikkujalle ympäristön merkitys ja terveys on varmasti itsestäänselvä asia. Valitettavasti usein ympäristöystävällisyys ei tätä kuitenkaan ole, minkä takia meistä jokainen voi omilla valinnoillaan osallistua helposti talkoisiin, tinkimättä mistään. WPL:n tarina: While living in Whistler, BC, the chemist-father and downhill-racer-son duo recognized a need in the market for maintenance products that could benefit both the rider and the environment. WPL promoted their first products locally in Whistler and at provincial-level downhill and enduro races, collecting data and analysis from professional riders and mechanics in the scene. Feedback was taken back to the lab to tailor formulas to the needs of...

Lue lisää

Probike aloittaa All-Mountain Stylen suojatarrojen maahantuonnin

Probike on sopinut Espanjalaisen All-Mountain Style eli AMS yrityksen kanssa, heidän pyörän suojatarra ja muiden tuotteiden maahantuonnista yksinoikeudelle Suomessa.

AMS tuotteet ovat erittäin innovatiivisiä ja suunniteltu todellisten tarpeiden perusteella. Hunajakennomaiseen tarramateriaaliin perustuvat erilaisilla grafiikoilla varustetut tarrasarjat, mahdollistavat malliriippumattomasti pyörän suojaamisen naarmuilta, lialta ja kaapelikulumisilta. Sen lisäksi ne tuovat pyörääsi aivan uudenlaisen lookin tehden siitä yksilöllisen.

Lue lisää