Probike aloittaa Repente satuloiden maahantuonnin

Huippulaadukkaat mutta erinomaisella hintalaatusuhteella varustetut Repente satulat nyt Probiken maahantuonnissa yksinoikeudella Suomessa

Repente on tunnettu laadukkaista, hiilikuidusta valmistetuista satuloistaan ja selkeästä, jokaiselle pyöräilualueella soveltuvasta mallistostaan, jossa yhdistyy kymmenien vuosien kokemus ja laadukkaat materiaalit.

Repente valmistaa kaikki mallinsa huippulaadukkaasta T700 hiilikuidusta autoklaavi valmitusmenetelmällä, joka takaa parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden. Useissa malleissa on lisäksi vaihdettava satulan "kansiosa" jolloin voit vaihtaa satulaprofiilin toiseen irrottamatta kiinnitysosaa satulatolpasta. Tämä mahdollistaa satulan vaihtamisen ilman että hyväksi todettua satulan paikkaan ei tarvitse uudelleen hakea.

Satulamallisto kattaa MTB, Road, Gravel ja Triathlon käyttöalueet.

Repenten mallit nyt tilattavissa kaupastamme. Ensimmäinen erä saapuu Suomeen joulukuun toisella viikolla ja aivan kuten kaikista itse maahantuomistamme tuotteista, saat myös Repenten tuotteista 20% alennuksen aina 2.1.2022 saakka jatkuvan kampanjan aikana.

Kirjoittanut Jan Lindberg

Jätä kommentti

Lisää artikkeleja

Dynamix avaa Probike Mountain bike tarvikeverkkokaupan

Probike.fi Mountain Bike tarvikekauppa avattu!

Suomi Tyres Piikkisikarenkaista

Suomi Tyres Piikkisika mallisten renkaiden laatuongelmien takia Probike poistaa rengasmallin valikoimistaan ja seuraa tilannetta milloin tehdas saa laatuongelmat kuriin ja renkaat tasalaatuisiksi.