Suomi Tyres Piikkisikarenkaista

Alaa seuranneet ovat varmasti lukeneet rutkasti materiaalia Piikkisika renkaisiin liittyvistä laatuongelmista tuotannossa ja tehtaan antamasta takuusta viallisten renkaiden vaihtamiseen kustannuksitta. 

Olen testannut sekä tavallista että SL Super Light mallia ja valitettavasti kaikissa renkaissa on ollut laatuongelmia, joka aiheuttaa renkaan vatkaamisen. Olen nyt itse luopunut ko. mallin käyttämisestä ja tulemme poistamaan renkaat meidän valikoimista toistaiseksi, koska emme halua aiheuttaa asiakkaille mielipahaa ja vaivaa renkaiden asentamisesta ja vaihtamisesta. Lisäksi tietysti tästä syntyy kaikille osapuolille lähetys- ja muita kuluja, joten tämän takia poistamme toistaiseksi valitettavasti ko. mallit valikoimistamme.

Seuraamme toki tilannetta ja toivomme että tehdas saisi näinkin hyvän renkaan tuotanto-ongelmat kuriin ja laadun tasaisen laadukkaaksi.

Omakohtaiset kokemukset renkaasta ovat hieman ristiriitaiset. Puhtaalla jäällä renkaan pito on uskomaton, mutta heti kun siirrytään hiemankin pöperöisempään alustaan, jossa lunta 5-10 cm niin meno menee aika holtittomaksi. Erityisesti eturenkaan sivuttaispidon kanssa on suuria ongelmia ja rengas pyrkii jatkuvasti aliohjaamaan aiheuttaen mielenkiintoisia ja yllättäviä tilanteita, jotka on aikalailla vaikeasti ennakoitavissa.

Itse vaihdoin alle takaisin Maxxis Assegai Dual Compound mallin renkaat, jotka kestävät myös pakkasta toisin kuin 3C mallin seokset, joita ei suositella käytettäväksi alle +6 asteen lämpötiloissa. Maxxis Assegai renkaiden pito myös traileilla, jossa on jäätä ja lunta on ollut uskomattoman hyvä, vaikka tietysti kirkkaalla jäällä ei mikään muu kuin nastarengas pidä kunnolla. 

Hienoa talvikokemuksia Mountain Bike pyöräilyn parissa kaikille. Kausi on alkanut hienoissa olosuhteissa, joten toivottavasti pääsemme nauttimaan koko talven hienoista keleistä ja pakkasista.

Käy katsomassa lyhyt video miten laatuongelma näkyy renkaassa:

https://youtu.be/BjMyZbveqy0

Kirjoittanut Jan Lindberg
Etsi samankaltaisia artikkeleja
NastarenkaatPiikkisikaSuomi TyresTalvirenkaat

Jätä kommentti

Lisää artikkeleja

Probike aloittaa Repente satuloiden maahantuonnin

Huippulaadukkaat mutta erinomaisella hintalaatusuhteella varustetut Repente satulat nyt Probiken maahantuonnissa yksinoikeudella Suomessa Repente o...

Levociraptor boxit nyt varastossa

Levociraptor nopeusrajoituksen poistoboxit nyt suoraan varastosta Specialized sähköpyöriin!