Yrityksemme edustaa ja maahantuo seuraavien valmistajien tuotteita

All Mountain Style

AMS on innovatiivinen MTB varusteiden valmistaja, joka tuottaa korkealaatuisia pyörien suojatarrasarjoja varustettuna hienoilla grafiikoilla. Tuotevalikoimaan kuuluu myös etulokasuojat, numerokilvet, seisontatuet, hihnat, gripit ja kammen suojatarrat ja kammenpään kumisuojavarusteet.

Whistler Performance Labs 

WPL on ympäristöystävällisisti ja tehokkaista pesu- ja voiteluaineistaan tuttu valmistaja Mountain Bike genren syntysijoilta Whistleristä. Valmistajan tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluu erilaiset puhdistus- ja voitelutuotteet, jotka on kaikki tuotettu korkeimpia ympäristöstandardeja ajatellen.

PNW Components

Pacific North West eli PNW Components on laadukkaiden MTB osien valmistaja, jonka tuotevalikoima sisältää mm. ohjaustangot, dropper post satulasäätö tolpat sekä jarru- ja säätökahvat sekä gripit. PNW:llä on mm. innovatiivinen Loam Dropper Post, jonka liikettä ja liikkeen pituutta voidaan säätää ilman työkaluja.

Dharco 

Dharco on varmasti kaikille MTB alamäki- ja enduro ajoja seuraaville kuskeille tuttu Australialainen vaatevalmistaja, jonka vaatevalikoima kattaa ajoshortseista ja housuista lähtien tyylikkäät ajovaate-kokonaisuudet niin miehille kuin naisille ml. ajopaidat ja vapaa-ajan vaatteet.

Granite

Valmistaa pienikokoisia ja helposti mukana kuljetettavia työkaluja ja lisävarusteita MTB käyttöön. Granite on tunnettu mm. ohjaustangon tai etuhaarukan putken sisään asennettavista työkalusarjoistaan, jotka mahdollistavat työkalujen mukana kuljettamisen huomaamatta.

 

 

PROBIKE

Niittyrinne 2b
02270 Espoo
FINLAND
Tel. +358 40 5585 853
info@probike.fi