Dynamix avaa Probike Mountain bike tarvikeverkkokaupan

Avaamme ennen marraskuun puolta väliä uuden Probike nimisen verkkokaupan, joka keskittyy MTB varusteisiin ja erityisesti näissä itse maahantuomiimme tarvikkeisiin ja Suomalaisten luotettavien tukkureiden tarkasti valittuihin tuotteisiin.

Oma maahantuonti ja fokus tiettyihin tuotteisiin

Tuotevalikoima tulee painottumaan alussa suojavarusteisiin, kypäriin, rungonsuoja tarragrafiikoihin, ohjaustankoihin, dropper post tolppiin, grippeihin ja kahvoihin sekä ympäristöystävällisiin voitelu- ja pesuaineisiin, pientyökaluihin ja perusvarustuksiin kuten renkaisiin.

Panostamme laatutuotteisiin ja saatavuuteen

Kuten kaikki meistä ovat huomanneet, tiettyjen osien saatavuudessa saattaa olla jopa vuoden toimitusaika tai vähintääkin niin, ettei edes maahantuoja tiedä saako tuotetta huomenna vai ensi keväänä. Probiken toimintaidea perustuu laadukkaiden ja kentällä toimiviksi todettujen tuotteiden lisäksi omaan varastoon ja nopeaan saatavuuteen, sen takia lähes kaikki tälläkin hetkellä valikoimissamme olevista tuotteista on omassa varastossamme, toimitettavaksi viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Haluamme tarjota enemmän videosisältöä

Videotuotanto kokemuksemme takia, tulemme tuottamaan runsaasti erilaisia tuote-esittely ja vinkkivideoita, joiden avulla sinä asiakkaana saat hyvää tietoa hankintojesi tueksi. Kaikki tehdään suomeksi, Suomalaisille asiakkaille.

Ideana on tuotteet nopeita max 5 min videoita erilaisten asioiden nopeaksi ratkaisuksi mutta myös syväluotaavampia testejä ja miksei varsinaista vloggausmaista spekulointiakin alaan liittyvistä tuotteista, ilmiöistä ja muista mielenkiintoisista asioista.

Lisäksi pyrimme aktiivisesti liittämään tuotteisiin puolueettomien tahojen tuote- ja muita videoita, jotta teillä asiakkaana olisi saatavilla mahdollisimman paljon tietoa aiheesta.

Paljon muutakin kuin vain Mountainbike tarvikkeita

Yrityksemme on toiminut jo 12 vuotta ja taustalla on pitkä kokemus video-, audio- ja erityisesti dronelaitteiden maahantuonnista ja myynnistä. Lisäksi olemme maahantuoneet jo ennen varsinaista yritystämme Racelogic VBOX mittalaitteita lähes 15 vuotta, joten omaamme hyvän kokemuksen aiheesta.

10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista vuoden 2021 loppuun

Tarjoamme kaikille postituslistalle ilmoittautuneille asiakkaille 10% alennuksen lähes kaikista normaalihintaisista tuotteista poislukien erikoistuotteet kuten dronet ja vastaava elektroniikka, jossa tämä ei ole mahdollista.

Voit ostaa samalla alennuskoodilla niin paljon ja montaa kertaa kuin haluat vuoden loppuun asti ja tietysti sen jälkeen tarjoamme hyviä alennuskampanjoita aina kun mahdollista

Youtube kanava nyt myös auki

Avasimme samaan aikaan Probike Youtube kanavan, jonka löydät täältä:

PROBIKE YOUTUBE

Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme, toivottavasti saamme sinusta pitkäaikaisen asiakkaan ja luonnollisesti jos mieleesi tulee kysymyksiä, haluat ehdottaa tuotteita valikoimaan, antaa palautetta tai mitä tahansa, niin olethan yhteydessä info@probike.fi.

Kirjoittanut Jan Lindberg
Etsi samankaltaisia artikkeleja
AvataanMountain Bike tarvikekauppaProbike

Jätä kommentti

Lisää artikkeleja

Probike aloittaa ympäristöystävällisten WPL voitelu- ja pesuaineiden maahantuonnin Suomeen

Jokaiselle luonnossaliikkujalle ympäristön merkitys ja terveys on varmasti itsestäänselvä asia. Valitettavasti usein ympäristöystävällisyys ei tät...

Probike aloittaa Repente satuloiden maahantuonnin

Huippulaadukkaat mutta erinomaisella hintalaatusuhteella varustetut Repente satulat nyt Probiken maahantuonnissa yksinoikeudella Suomessa Repente o...