Magped magneettipolkimet on todellinen innovaatio, joka yhdistää flätti- ja lukkopedaalien hyvät puolet yhteen poljinmalliin. Patentoitu magneettipedaali mekanismi on yksinkertainen, toimiva ja ennen kaikkea kestävä. Magneetin ansiosta jalka osuu ja pysyy oikeassa kohdassa ja mikä tärkeintä, toisin kuin lukkopolkimessa, jalan saa irroitettua nopeasti ja turvallisesti silmänräpäyksessä. Tämä vähentää lukkopolkien aiheuttamia onnettomuuksia ja loukkaantumisia, tarjoten silti lukkopedaalien edut.

Pyörivä luonnollinen liike

Magped pedaalit varmistavat että polkeminen on luonnollista ja tehokasta. Pedaalit kuormittavat oikeassa mittasuhteessa jalan ojentajaa (70%) ja koukistajaa (30%), mahdollistaen maksimaalisen poljinvoiman ja voimansiirron voimalinjalle.

Paino

Magped on valmistettu korkealaatuisesta CNC työstetystä alumiinista yhdistäen CrMo tai titaaniosia. Magneetista huolimatta, polkimet ovat täysin kilpailukykyisiä painonsa osalta perinteisten korkealaatuisten polkimien kanssa.

Jalan paikka

Magneettisen pidikkeen ansiosta jalka voi liikkua kulmittain hieman toisin kuin lukkopolkimessa, joka rasittaa erityisesti nilkkaa merkittävästi enemmän. Luonnollisesti kengän vastakappaleen kiinnityspaikkaa voidaan muuttaa eteen-taakse suunnassa ja lisäksi kenkämallista (tasapohja SPD2 kiinnitys) riippuen, magneetin korkeutta voidaan säätää patentoidun korkeussäätömekanismin ansiosta, niin että eri pohjamallit saadaan sovitettua aina oikein polkimeen (säätö on oikein kun kenkä ei liiku sivusuunnassa kengän ollessa magneetissa kiinni).

Magneetin voimakkuus

Magped polkimien voima on 100, 150 tai 230 newtonia mallista riippuen. 150N mallin vetovoima on 18kg. Magneetin voima kohdistuu pääasiassa alaspäin, jolloin kengän irroittaminen magneetista sivusuunnassa on helppoa ja erittäin nopeaa. Kengän vastakappale voidaan asentaa SPD2 mallin tasapohjakenkään muutamassa minuutissa ja säätää oikeaan kohtaan hetkessä. 

Soveltuu myös patikointiin ja kävelyyn

Magped polkimet vaativat ainoastaan tasapohjaiset SPD2 kiinnityksellä olevat kengät. Tämä mahdollistaa tasapohja- ja joustavien kenkien käytön joka taasen mahdollistaa sen, että kengillä voi kävellä normaalisti toisin kuin lukkokengillä..

Polkimien laatu

Polkimet on varustettu kolmella (3) korkealaatuisella ammattitason laakerilla. Polkimien piikit voidaan myös säätää ja vaihtaa, jolloin piikkien ja magneetin yhteistyöllä jokainen kuski saa haluamansa pidon polkimeen. 

PROBIKE

Niittyrinne 2b
02270 Espoo
FINLAND
Tel. +358 40 5585 853
info@probike.fi