Yritystietoa

Probike verkkokaupan takana on Dynamix Oy, joka on perustettu vuonna 2009. Yritys aloitti toimintansa maahantuomalla video- ja valokuvaukseen liittyviä lisävarusteita, Action kameroita ja puhelin- sekä tablettilaitteiden lisävarusteita. Dynamix on myös GPS pohjoisten suorituskykymittareiden Racelogic Vboxin pitkäaikainen Suomen virallinen maahantuoja,

2010 aloitimme Suomessa ensimmäisenä DJI dronelaitteiden maahantuonnin ja nykyään droneliiketoimintaa jatkaa liiketoimintakaupan jälkeen Skydata Oy, jossa myös Dynamixin perustaja Jan Lindberg on vahvasti mukana.

Dynamix on luopunut varsinaisesti video- ja audio-tarvikkeiden maahantuonnista, mutta myy niitä edelleen jälleenmyyjänä myös Probike verkkokaupassa. Uskomme, että MTB varusteista kiinnostuneet ovat myös valveutuneita kuvaajia, minkä takia on varmasti hyvä että yhdestä paikasta saa kattavasti aiheeseen liittyviä tuotteita.

Tuotevalikoima ja toimitukset

MTB lisävarusteet ovat Dynamix Oy:lle uusi liiketoiminta-alue, mutta yrityksen taustatekijöillä on vahva omakohtainen kiinnostus alaan ja siksi laajensimme toimintaamme tälle alueelle. Ymmärrämme kuitenkin ettei yli 10 vuoden verkkokauppa liiketoiminnasta huolimatta, toimivaa verkkokauppaa rakenneta hetkessä, joten lähdemme maltillisesti liikkeelle ja pyrimme siihen, että tuotevalikoima jota tarjoamme, on lähetettävissä Suomesta muutaman päivän toimitusajalla eli tuotteita on varastossa joko meillä maahantuojana tai Suomessa toimivalla tukkurilla. 

Tuotevalikoima periaatteet

Edustamme Suomessa tätä kirjoittaessa muutamaa MTB tuotemerkkiä, joiden tuotteet tuomme itse maahan. Periaatteena on, että keskitymme helposti asennettaviin, teknisesti yksinkertaisiin tuotteisiin alussa. Haluamme tarjota lisäksi gadget puolelle mielenkiintoisia näppäriä työkaluja, design varusteita kuten grafiikka kittejä, lokasuojia ja muita pieniä ajamista parantavia tuotteita.

Luonnollisesti pyrimme tarjoamaan erityisesti Suomen olosuhteisiin tarvittavia MTB varusteita ja erikoistumaan MTB sähköpyörien tarvikkeisiin. Valikoimistamme löydätte siksi jo nyt Suomi Tyres nastarenkaat ja muita talvi-olosuhteisiin liittyviä varusteita.

Asiakaspalaute on arvokasta

Haluamme aidosti luoda verkkokaupan, joka palvelee Suomalaisia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, sen tuotevalikoiman osalta mihin keskitymme. Toivoisimme asiakkailtamme avointa palautetta eli mitä haluaisitte tuotevalikoimamme sisältävän ja minkälaisia toiveita teillä on verkkokaupan ja siihen liittyvän sisällön suhteen?

Palautetta voi lähettää info@probike.fi sähköpostiosoitteeseen.

Videosisältö

Olemme tuottaneet vuosien varrella satoja erilaisia tuote- ja esittelyvideoita ja tarkoituksemme on jatkaa samaan malliin myös Probiken kohdalla. Ensisijaisesti panostamme lyhyisiin max 3 minuutin vinkkivideoihin, joiden avulla asiakkaamme saavat nopeasti ja ytimekkäästi vastauksen erilaisiin kysymyksiin ja opastusta asennuksiin, säätöihin ja niin edelleen.

Toivon että vastaamme odotuksianne ja saamme palvella teitä pitkään tulevina vuosina - tervetuloa asiakkaaksemme!

Probike


Jan Lindberg
Yrittäjä

PROBIKE

Niittyrinne 2b
02270 Espoo
FINLAND
Tel. +358 40 5585 853
info@probike.fi